Produkte

Mirëkuptimi i klientëve në këtë drejtim na ka ndihmuar të sjellim produkte që plotësojnë specifikimet e tregut.

Produktet tona

Prodhimet tona furnizojnë një numër të madh tregjesh. Çdo treg kërkon shkallë të ndryshme printimi, barriera mbrojtëse dhe tipare të tjera. Mirëkuptimi i klientëve në këtë drejtim na ka ndihmuar të sjellim produkte që plotësojnë specifikimet e tregut.


Çanta për njësi tregtare

Të thjeshta ose të personalizuara. Film manual i zgjerueshëm me tre shtresa destinuar për aplikim manual


Qese mbeturinash të thjeshta

Qese ultra rezistente. Aspak të prirura për t’u grisur apo shpuar dhe miqësore ndaj mjedisit


Rulona dhe qese të personalizuara për paketim automatik

Qese njëpërdorimshe të prodhuara nga LLDPE polietileni me densitet të ulët


Qese për mbeturina mjekësore

Qese njëpërdorimshe të prodhuara nga LLDPE polietileni me densitet të ulët


Filma Teknike Industriale

Kompania jonë kërkon në mënyrë të vazhdeshme të përmbushë standartet e fundit Europiane


Qese mbeturinash me lidhëse, BIO & Plastike

Filma polipropilen, veçanërisht të përshtatshme produkte buke. Lejon që produkti të marrë frymë dhe të ruajë shijen më gjatë

Qese Mbeturinash

Produktet tona kryesore janë qeset e mbeturinave. Kjo kategori nuk është e kufizuar në atë cka shihni këtu pasi përfshin dhe një numër të pakufizuar produktesh të personalizuara që ne prodhojmë për klientët tanë. Fabrika jonë ka kapacitet për të prodhuar të gjitha llojet e qeseve për të përmbushur kërkesat e tregut. Gjithashtu ofrojmë dhe qese mbeturinash me printime.

Qese supermarketi plastike

Si prodhuesi kryesor i produkteve plastike, POLY PACK prodhon të gjitha llojet e qeseve për supermarket. Ne ju ofrojmë një mundësi pothuajse të pafundme për te zgjedhur llojin e qeses së supermarketit që ju dëshironi. Qeset tona të printuara me porosi janë mjeti perfekt i marketingut për cdo biznes.