Prodhuese, eksportuese dhe shpërndarëse
të artikujve plastike në Shqipëri


PRODUKTET TONA


Porosit produktin e personalizuar

Ju ftojmë të kërkoni nëpër faqen tonë të internetit për ide mbi gamën tonë të produkteve, por vetëm sepse nuk mund ta gjeni produktin tuaj këtu nuk do të thotë që ne nuk mund ta prodhojmë atë. POLY PACK është kryesisht prodhues me porosi, pra ofrojmë një numër pothuajse të pakufizuar produktesh duke përfshirë printimin shumengjyrësh në plastike.

Produktet tona

Prodhimet tona furnizojnë një numër të madh tregjesh. Çdo treg kërkon shkallë të ndryshme printimi, barriera mbrojtëse dhe tipare të tjera. Mirëkuptimi i klientëve në këtë drejtim na ka ndihmuar të sjellim produkte që plotësojnë specifikimet e tregut.


Çanta për njësi tregtare

Të thjeshta ose të personalizuara. Film manual i zgjerueshëm me tre shtresa destinuar për aplikim manual


Qese mbeturinash të thjeshta

Qese ultra rezistente. Aspak të prirura për t’u grisur apo shpuar dhe miqësore ndaj mjedisit


Rulona dhe qese të personalizuara për paketim automatik

Qese njëpërdorimshe të prodhuara nga LLDPE polietileni me densitet të ulët


Qese për mbeturina mjekësore

Qese njëpërdorimshe të prodhuara nga LLDPE polietileni me densitet të ulët


Filma Teknike Industriale

Kompania jonë kërkon në mënyrë të vazhdeshme të përmbushë standartet e fundit Europiane


Qese mbeturinash me lidhëse, BIO & Plastike

Filma polipropilen, veçanërisht të përshtatshme produkte buke. Lejon që produkti të marrë frymë dhe të ruajë shijen më gjatë


Produktet cilesore Poly Pack dhe shumllojshmeria e ngjyrave qe ofron na kane ndihmuar te jemi gjithmon nje hap para konkurences.

View portfolio

View portfolio

View portfolio

View portfolio